Sinds 1990. Kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt
of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kooklessen in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kooklessen. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoë en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

Allergenen

vrij

Dieet koken

De laurier heeft zich in de afgelopen jaren verdiept in dieetkoken. Vanuit de behoefte dat iedereen gezond en lekker moet kunnen eten, hebben ze zelfs Vrij Voedsel opgericht. De laurier durft zich hierin specialist te noemen. Ze stellen gezonde, minder calorietellende menu’s samen en er wordt gekookt voor allergieën en intoleranties.


de laurier begrijpt als geen ander de behoeften van de thuiskok en heeft uitnodigende, maakbare menu's.

Gluten- en lactosevrij zijn lastig maar goed maakbaar en super lekker. Vol van smaak en vrij van allergenen dus. Kookstudio de laurier organiseert regelmatig aanschuif diners en thema lessen in samenwerking met onze partners.