Sinds 1990 kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kookworkshops in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kookworkshops. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoé en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

Locatieverhuur
/
Ruimte 59..61

welkom koks

Locatieverhuur

Kookstudio de laurier heeft het geluk over twee unieke locaties te beschikken. Beide ruimtes zijn zeer centraal gelegen en worden voor verhuur beschikbaar gesteld.

 1) de kookstudio – voorzien van een gezellige, compleet uitgeruste zeer professionele open keuken - biedt ruimte aan maximaal 20 personen.

2) ruimte 59..61 – multifunctionele door kunst geïnspireerde ontmoetingsplek waar ‘presentatie’ in iedere denkbare vorm centraal staat en waar zintuigen en verbeeldingskracht eindeloos worden geprikkeld.

Wanneer u kiest voor de kookstudio, dan brengt u – behalve uw eigen gezelschap - ook uw eigen kok en/of sommelier mee. Bijvoorbeeld voor een kookles, diner of wijnproeverij. U verzorgt alles zelf, al kunt u óns ook vragen om de benodigde ingrediënten aan te leveren. Misschien bent u cateraar en kunt u wel een (extra) professionele keuken gebruiken. Ook in dat geval kunt u geholpen zijn met deze goed toegeruste kookstudio.

Rest ons nog te zeggen dat de kookstudio en ruimte 95..61 op steenworp afstand liggen van elkaar. Daarmee is het dus mogelijk om - in dezelfde straat - een zakelijk of ontspannen samenzijn te koppelen aan een kookles of demonstratie.