Sinds 1990 kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kookworkshops in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kookworkshops. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoé en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

Private dining

Private dining

 

Private dining

In onze kookstudio kunt u ook terecht voor een diner met een besloten karakter. Ze noemen dit ook wel een huiskamerdiner maar wij gebruiken liever de term ‘private dining’. Bij ‘private dining’ hoeft u niets anders te doen dan aan te schuiven en te genieten van alle heerlijkheden. Kookstudio de laurier neemt namelijk álle honneurs waar. De chef-kok bereidt de gerechten ter plaatse wat leuk is omdat de keuken open is. Voor deelnemers met een allergie, intolerantie of bijzonder dieet, is het overigens geen moeite om de receptuur aan te passen. Wel stelt de laurier het dan op prijs als dat voorafgaand aan inschrijving al kenbaar wordt gemaakt.

 Vergaderlunch of -diner:

Kookstudio de laurier begrijpt het nut van ontspannen zakendoen en geeft ook hier op gepaste wijze invulling aan. De kleinschalige studio is een ideale locatie om te brainstormen en te vergaderen.
Terwijl u zich ontfermt over uw zakelijke programma, voorziet het laurierteam uw gezelschap van zinnenprikkelende lunch- of dinergerechten. Voor wie liever zélf de pollepel ter hand neemt, is er een interessant workshop-programma.