Sinds 1990. Kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt
of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kooklessen in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kooklessen. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoë en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

het was geweldig!!

a few from our happy clients !

 

Dat was een groot succes. Het eten was echt heerlijk! Bediening was ook perfect. Wat een luxe om alleen maar de rol van gastvrouw te hoeven spelen. Ik heb genoten.

Amanda, 2018

We hebben het super gehad en het team is zeker dichter bij elkaar gekomen. Dank voor de goede zorgen. Ruimte 59-61 was heerlijk relaxed, mede dankzij Jenneke en Monica. Ze hebben het fantastisch gedaan.
En we hebben heerlijk gegeten. Afgelopen zaterdag kwamen een paar vrienden bij mij eten en ik heb direct een paar van jullie recepten gemaakt.
Ik zal jullie  zeker aanraden!

Heleen, 1 juni 2018

Van ons beiden willen we jou en je team graag ontzettend bedanken voor jullie fantastische catering tijdens ons bruiloft weekend.

Het eten was fantastisch en werkelijk iedereen heeft ons dat laten weten.

Zoe, dankjewel voor je warmte en enthousiasme je hebt een hoop bijgedragen aan ons perfecte weekend. 

C&B, 2018

Graag wil ik je hartelijk bedanken voor jouw rol in het succes van vorige week vrijdag, jouw rustige aanwezigheid was heel plezierig. Juist ook ’s middags in aanloop naar het feest in de Zuiderkerk. Alles is zo goed verlopen dankzij alle lieve mensen van De Laurier. Leuk ook dat de gasten het ook opviel dat de Laurier crew zo fijn en goed was.

J&K, 2018

Iedereen was lovend over de locatie en ook Anna haar inbreng en arbeid werd zeer gewaardeerd!  Jouw creatieve ingeving, flexibiliteit en structuur is echt de basis van succes

Elina, 2018

Wij hebben een heerlijke avond gehad. Lekker gegeten en heel leuk bijgeleerd over verschillende wijnen en met elkaar een supergezellige avond gehad. De begeleiding was top! Een aanrader.

Korrie, 2017

We hebben n ontzettend leuke middag gehad. Gezellig gekookt onder goede leiding van Katie en vervolgens lekker gegeten. Top. 

Marleen, 2017

Diner was zeer geslaagd en lekker, dank voor snelle verzorging.

Jaap, 2017

Om te zeggen dat de lunch zeer geslaagd was. Eten was heerlijk en Kati en Pieter waren bekend. Helemaal top en veel dank.

Paula, 2017

We hebben genoten! De kookstudio is een Heerlijke locatie. 

Sabine, 2017

Het is super goed gegaan afgelopen dinsdag! Iedereen was heel erg tevreden.

 

Carla, 2017

Wat was het allemaal goed verzorgd en lekker! 
Heel, heel veel dank voor al jouw inzet, zorgvuldigheid en toewijding. 

Marloes, 2017

We hebben het heerlijk gehad, dank daarvoor!

Mark, 2017

Dank je wel, wij vonden het allemaal een mooie avond. We hebben er allemaal van genoten, gezellig onder leiding van Kati gekookt, en ook lekker gegeten. Het was een heel relaxte avond, precies wat de bedoeling was. En we gaan de recepten zeker thuis nog eens gebruiken. Onze dank voor jou en Kati's gastvrijheid en wie weet tot ziens.

 

Caroline, 2017

 Hey daar! Ik hoor alleen maar goede geluiden over zaterdag, had niet anders verwacht 

Leonie, 2017

 De avond is echt onvergetelijk geworden, zo ontzettend leuk 

Marjan, 2017

Dank Zoe voor de heerlijke bijdrage aan ons feest met jouw fantastische team!

Lia, 2017

 lieve zoe het was geweldig!!!!!!!!!!!!!! 

Emma, 2017

Het was een hele fijne middag! Wat een fijne kookstudio! Heb ik achteraf veel positieve reacties over gehoord. En de hulp van Pieter was natuurlijk heel prettig. Dus wie weet krijgt het ook op dit vlak een vervolg. Mijn / onze dank is in ieder geval heel groot!!!

Annie, 2017

 Ja ik vond het echt erg geslaagd. Wat een leuke locatie en de gerechten waren heerlijk! 

Rogier, 2017

We hebben gisteravond allemaal genoten van de leuke avond!

Paul, 2016

Het was gezellig, leerzaam en lekker!!

Celine, 2017

Snijden, uitbenen en bereiden, alles kwam aan bod. Het ree was prachtig, de kennis en kunde eerste klas. Alles werd duidelijk getoond en de dappersten konden met de scherpe messen aan de gang!

Jan, 2016

Dag Zoe,

het was geweldig! Alles liep voorspoedig, het eten was heerlijk en Pieter regelde alles fantastisch.

Wederom heel blij!

Anna, 2017

He Zoe. Wat een geweldig feest! Heerlijke happen en strak geregeld.

Nico, 2016

Wat was het leuk gisteren en wat was jullie happy! Meer dan tevreden zou het zo weer willen doen. Dank je wel voor alle moeite en hoop tot snel!

Marije, 2017

Een mooie studio, lekker klein, en dat maakt het juist gezellig, zeker als je met 12 personen bent. Maar wel groot genoeg dat je elkaar niet continu in de weg loopt. 
De service was bijzonder naar wens. De chef hielp waar nodig, maar liet ons ook wel lekker onze gang gaan. Het menu was lekker, niemand was gewend om Turks te koken, dus het was nieuw, maar zeker lekker!

Lizanne, 2015

Ik vond het fantastisch. Leerzaam en erg gezellig. 
Ook van mijn collega's veel positieve reacties  
Bedankt

Tjibbe, 2014