Sinds 1990. Kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt
of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kooklessen in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kooklessen. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoë en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

Backstage catering

De laurier snoeptrommel

Backstage catering

Zoë is altijd ‘in’ voor een uitdaging. Samen met haar team bestiert ze al jaren alle backstage-ruimtes van kleine tot megagrote evenementen en festivals.

Toegewijd, enthousiast en gedreven verzorgen ze de volledige catering. Puur, dagvers en overheerlijk. Bijzonder om steeds terug te horen hoe ze de hardwerkende crew en veeleisende artiesten iedere keer weer weten te verrassen.

Geen rider is te gek voor de laurier. Mooi voorbeeld is het artiestenrestaurant op popfestival Lowlands. Al 6 jaar bouwt de laurier een sprookjesachtig bos. Kunstenaar Hans Homan is verantwoordelijk voor decors en begeleiding.

Chef-kok Kati stuurt als een leeuwin de keuken aan. Geloof het of niet maar hier worden - à la carte en maar liefst 3 dagen lang - ruim 500 lunches en evenveel diners uitgeserveerd.