Sinds 1990. Kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt
of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kooklessen in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kooklessen. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoë en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

Op locatie

De laurier is overal thuis

Op locatie

de laurier is al vijfentwintig jaar onderscheidend in haar vakgebied en wordt geroemd om gedegen kennis, vindingrijkheid en vakmanschap. Wat opvalt is de ongekende gastvrijheid die voelbaar is in ieder ontvangst. Volgens de laurier verdient iedere bijeenkomst – ongeacht de omvang van het gezelschap of de locatie – een maatpak. Veel aandacht gaat uit naar de keuken. Kwalitatief en lekker eten is waar het altijd om draait.

 Over eten gesproken; wat een bijzondere vermelding waard is, is ‘food in the office’. Dat is zó typisch de laurier! Niet in de laatste plaats omdat ze de gerechten perfect weten af te stemmen op de intentie van het zakelijk samenzijn. Ook daarin zijn ze flink onderscheidend.

Dus...staat u voor een onderhandeling of is er al een overwinning te vieren? Vraagt dit om een borrel met amuses of toch liever een 3-gangendiner? De laurier neemt deze wensen mee, toewerkend naar een passend voorstel.