Sinds 1990. Kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt
of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kooklessen in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kooklessen. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoë en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

Speciaal feest
/
Locaties

21 DINER

Speciaal feest

Vertel Zoë wat u te vieren heeft en ze maakt er een onvergetelijke feest van. We hebben het dan niet alleen over de te serveren gerechten!

Onder Zoë’s bezielende leiding produceert de laurier met evenveel smaak unieke uitnodigingen, bijpassende bloemen, sfeervolle tafels en spraakmakende entertainment.

Een team van specialisten wordt gedreven tot uitersten. Huwelijk, sweet 16, 21 diner, verjaarsviering of eindexamenfeest: het is de beleving die telt!

Speciaal hoeft niet veel te kosten. De kosten van een feest zijn natuurlijk afhankelijk van vele factoren maar een aardige richtprijs is €100 per persoon.

de laurier verzorgt graag alles, maar wanneer u zelf de dranken wilt verzorgen, dan rekent ze hier geen kosten voor.