Sinds 1990. Kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt
of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kooklessen in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kooklessen. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoë en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

Speciaal feest
/
Locaties

Catering
locaties

Locaties

Door haar jarenlange ervaring heeft de laurier al op talloze locaties in binnen- en buitenland gewerkt en heeft daarmee een indrukwekkende portfolio opgebouwd. Geen uitdaging is voor de laurier te groot en zij staan daarom altijd open voor nieuwe bestaande of (nog) niet bestaande plekken!

Door de samenwerking met het mobiele Terra Paviljoen is het mogelijk om een prachtige diner, vergader of feestlocatie te creëren op elke denkbare plek; het strand, in het bos of aan het IJ.  Bekijk voor meer informatie de info sheet hier.

Ook is het mogelijk om de gekste plekken samen met onze ervaren tenten bouwers een uniek tentfeest te organiseren. Diverse spannende bosfeesten zijn u al voor gegaan!

Voor een unieke binnen- èn buiten locatie in Amsterdam werkt de laurier samen met het bijzonder historische Veronica schip aan op de NDSM-werf. Klik hier voor meer info.