Sinds 1990. Kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt
of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kooklessen in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kooklessen. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoë en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

Duurzaam genieten

De laurier is vrijzinnig duurzaam

De laurier vindt duurzaamheid een vanzelfsprekendheid

Ruim 30 jaar geleden begon Zoë als pionier met een kookschool in Amsterdam, catering op locatie, en televisie-film tour cateraar.
In die tijd was lokaal de enige mogelijkheid om überhaupt aan grondstoffen te komen.
De adressen vond je door horen zeggen waaraan onlosmakelijk het verhaal van de oorsprong werd meegegeven.
Het is een van de fundamenten binnen al haar bedrijfstakken, waarmee de laurier groot is geworden. Gezonde keuzes is in alle opzichten de drijfveer van de laurier en zij beperkt waar mogelijk in al haar bedrijfsprocessen de milieubelasting en negatieve sociale impact.

De ligging van Vis à Vis is een ideaal uitgangspunt voor de keuken van Robot; de polder heeft een rijkdom aan vis, vlees en groenten. De laurier gaat regelmatig bij haar leveranciers op bezoek om zo ook de kwaliteit te waarborgen. Zij zal eerder een ommetje rijden voor kwaliteit dan een afstand afleggen voor kwantiteit en zo veel als mogelijk richten op duurzame producten, bij voorkeur voorzien van een milieu- en/of fairtrade keurmerk.

Als erkend leerbedrijf geeft de laurier haar opgedane kennis over aan de nieuwe generatie die het vak willen leren en geeft zij daarnaast altijd de kans aan iedereen van alle rangen en standen om bij de laurier te komen werken en ervaring op te doen. Zij stimuleert haar medewerkers om zich te ontplooien en te groeien en goed voor henzelf en de wereld om hen heen te zorgen. De laurier geeft daarom ook graag haar medewerking aan maatschappelijke doelen in de vorm van tijd en expertise, zo ook binnen haar eigen bedrijfstak Vrij Voedsel.