Sinds 1990. Kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt
of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kooklessen in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kooklessen. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoë en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

Beetje zoet

beetje zout

Kookplezier

Kookstudio de laurier ziet deze workshop als een inspirerende ontdekkingsreis voor kinderen. De jonge koks ervaren verschillende smaken en ingrediënten en leren vooral te vertrouwen op hun zintuigen. Dat is tegenwoordig geen overbodige luxe... Zoet, zout, bitter, scherp, kruidig, zacht, krokant, droog, smeuig. de laurier roept dit in uw kinderen op. En geeft ze de vrijheid naar eigen inzicht te experimenteren en te benoemen wat ze beleven.

Verrassend en inspirerend tegelijk, daar houdt de laurier wel van. Vervolgens krijgen ze allemaal hetzelfde gerecht te bereiden. Ook hier mogen ze hun fantasie de vrije loop laten met als doel het gerecht een persoonlijke ‘touch’ mee te geven. Dat levert vaak veel gespreksstof op. Wel aan tafel natuurlijk want nu is het smullen geblazen.