Sinds 1990. Kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt
of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kooklessen in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kooklessen. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoë en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

Kook
Plezier

Op locatie

Naast alle leuke kookfeestjes in de kookstudio is de laurier Kookplezier ook regelmatig te vinden op locatie.

 Een goed voorbeeld is de kinderworkshop waar van fruit en groenten spannende dieren of prinsessen worden gemaakt die daarna natuurlijk opgegeten of mee naar huis genomen kunnen worden.

 Onder begeleiding van de zeer ervaren kinderkookjuffen gaan de kinderen zelf aan de slag en laten ze hun fantasie de vrije loop. De laurier zorgt voor een vrolijke tafel, werkmateriaal en gezellige schortjes en een ruimte keuze uit verse ingrediënten.

Bent u op zoek naar een leuke verantwoorde activiteit voor de kleintjes op uw evenement, dan is Kookplezier een echte aanrader. De laurier denkt uiteraard graag met u mee over de perfecte invulling.