Sinds 1990. Kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt
of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kooklessen in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kooklessen. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoë en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

Bachelor

Bachelor

Voorafgaand aan de meeste huwelijken wordt de vrijgezellentijd vaak symbolisch afgesloten. de laurier noemt dit de ‘bachelors’.

Hoe leuk is het om met uw hechtste vrienden en/of vriendinnen te koken? Om met elkaar te proeven, te eten en te genieten aan de lange, houten tafel?

Er zijn verschillende menu’s waar u uit kunt kiezen. Neem bijvoorbeeld het Rozenmenu, het Italiaanse menu of het Turkse Mezze menu.

En niet te vergeten... de bruidstaart, ook die behoort tot de mogelijkheden. Wie weet waar u de ‘bride of groom to be’ mee kunt verrassen...