uren en diensten kunnen afwijken vanwege Covid-19. Contact info@delaurier.nl voor meer informatie

kookworkshops

Samen koken

kookworkshops

Kookstudio de laurier organiseert kooklessen en kookworkshops in Amsterdam, zowel voor grote als kleine groepen. Voor meer informatie over onze kooklessen, klik hier.   

Waar de laurier in opvalt, zijn de zelf samengestelde, uitnodigende, maakbare menu’s en receptuur. Zo kunt u kiezen voor een Frans driegangenmenu, een Italiaans menu met zelfgemaakte pasta of voor Zuid-Afrikaanse specialiteiten. Of, wanneer u liever ziet dat alle gerechten gelijktijdig op tafel komen, heerlijke tapa’s of voor de overheerlijke Turkse keuken. Onder professionele begeleiding leert u de fijne kneepjes zodat u het straks thuis ook weer voor elkaar krijgt.

Naast bovengenoemde themamenu’s werkt de laurier ook graag met maandmenu’s, geïnspireerd op de producten van het seizoen. Stelt u zich de smaken van de herfst eens voor: aards, wild en zoet, met witlof, sjalotten, eendenborst
, bospaddestoelen, walnoten en pruimen. Loopt het water u al door de mond? Gauw aan de slag dan maar. Deze kooklessen zijn er niet voor niets! Het is zó inspirerend om met een groep gelijkgestemden de mooiste gerechten te bereiden en van elkaar te leren!

Voor deelnemers met een allergie, intolerantie of bijzonder dieet, is het overigens geen moeite om receptuur aan te passen en heeft de laurier al speciale allergeen vrije menus samengesteld.