Sinds 1990 kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kookworkshops in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kookworkshops. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoé en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

Mogelijkheden

Kookstudio

Wanneer u kiest voor de kookstudio, dan brengt u – behalve uw eigen gezelschap - ook uw eigen kok en/of sommelier mee. Bijvoorbeeld voor een kookles, diner of wijnproeverij. U verzorgt alles zelf, al kunt u óns ook vragen om de benodigde ingrediënten aan te leveren.

Misschien bent u cateraar of wilt u een workshop geven en kunt u wel een (extra) professionele keuken gebruiken. Ook in dat geval kunt u geholpen zijn met deze goed toegeruste kookstudio.

Ook is het mogelijk om onze kookstudio te huren als kookclub of om uw verjaardag te vieren of bijvoorbeeld een vrienden of familiediner te organiseren. U zorgt dan zelf voor de boodschappen en het koken evt. met de hulp van onze kookstudio assistent.

Kookstudio de laurier wordt ook regelmatig gebruikt voor het opnemen van educatieve films ( o.a. het Verzetsmuseum, Gemeente Amsterdam) en You Tube filmpjes waarin koken centraal staat. 

Kookstudio  de laurier is rolstoel toegankelijk.