Sinds 1990 kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kookworkshops in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kookworkshops. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoé en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

Locatieverhuur
/
Kookstudio
/
Ruimte 59..61

promotie

of expositie

Ruimte 59..61

Ruimte 59..61, de andere locatie van de laurier, is het domein van beeldend kunstenaar Hans Homan en culinair kunstenares Zoë Verloop.

Ruimte 59..61 is een vrije galerie van 55 m2 in het hartje van de Jordaan.

Deze locatie leent zich voor uiteenlopende ontvangsten: lezingen, presentaties, vergaderingen, borrels, diners en exposities. Ook de kunstenaars en performers onder ons nodigen wij graag uit om eens te informeren naar de mogelijkheden. Simpelweg omdat 1 en 1 3 kan zijn!

Hans & Zoe streven naar een omgeving die inspireert en waar iedereen zijn of haar sociale en kunstzinnige hart op kan halen!   

Rest ons nog te zeggen dat de kookstudio en ruimte 95..61 op steenworp afstand liggen van elkaar. Daarmee is het dus mogelijk om - in dezelfde straat - een zakelijk of ontspannen samenzijn te koppelen aan een kookles of demonstratie.