Sinds 1990 kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kookworkshops in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kookworkshops. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoé en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

Privé diner

Privé diner

 

Privé diner

In onze kookstudio in Amsterdam kunt u iedere dag ook terecht voor een diner (max. 22 personen) met een besloten karakter. Ze noemen dit ook wel een huiskamerdiner maar wij gebruiken liever de term 'privé diner'.

Dit kan ter gelegenheid van een familie of vriendendiner, verjaardag, vrijgezellenfeest, diploma uitreiking of huwelijk.

Bij een privé diner hoeft u niets anders te doen dan aan te schuiven en te genieten van alle heerlijkheden. Kookstudio de laurier neemt namelijk álle honneurs waar. 

De laurier stelt een smaakvol menu samen op basis van uw wensen. De chef-kok bereidt de gerechten ter plaatse wat leuk is omdat de keuken open is.

Voor deelnemers met een allergie, intolerantie of bijzonder dieet, is het overigens geen moeite om de receptuur aan te passen.

Wel stelt de laurier het dan op prijs als dat voorafgaand aan inschrijving al kenbaar wordt gemaakt.