Routebeschrijving auto (parkeren Europarking) Ring A10, afslag S105 Geuzenveld. Vanaf Utrecht: Bovenaan deze afslag gaat u rechtsaf de Jan van Galenstraat in. Vanaf Coentunnel: Bovenaan deze afslag gaat u linksaf de Jan van Galenstraat in. Ga richting Centrum. 8e stoplicht rechts (na 7de stoplicht heet de straat Tweede Hugo de Groot-straat). U bevindt zich nu op de Nassaukade. 1e stoplicht linksaf, de Rozengracht op. 1e stoplicht rechtsaf de Marnixstraat in. Na 200m gaat u bij de Texaco rechtsaf en bevindt u zich bij de (Europarking) parkeergarage.

de laurier

Laurierstraat 250
1016 PT Amsterdam

Laurierstraat 59-61
1016 PH Amsterdam

De Laurierstraat bevindt zich in de Amsterdamse Jordaan, tussen de Prinsengracht en de Lijnbaansgracht. Kookstudio de laurier zit op nummer 250, aan het einde van de Laurierstraat dus, bijna op de hoek van de Lijnbaansgracht.

Ruimte 59-61 bevindt zich op de Laurierstraat 59-61, aan het begin van de Laurierstraat. Vanaf de Prinsengracht mag u de Laurierstraat inrijden. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Q-Parking aan de Marnixstraat (3 minuten loopafstand).