Sinds 1990. Kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt
of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kooklessen in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kooklessen. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoë en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

allergeen
vrij

Allergeen vrije catering en kooklessen

De laurier heeft zich in de afgelopen jaren verdiept in dieetkoken. Vanuit de behoefte dat iedereen gezond en lekker moet kunnen eten, hebben ze ook Vrij Voedsel opgericht. De laurier durft zich hierin specialist te noemen. 

Zoekend naar leveranciers en met het ontwerpen van receptuur is de laurier ook een expertise bron voor allergeen vrije heerlijkheden.

De laurier biedt ook allergeen vrije catering en kooklessen aan. 
Wanneer er tijdens een kookles sprake is van een allergie, intolerantie of bijzonder dieet, buigt de laurier de receptuur met gepaste kennis om.

Voor alle gelegenheden - huwelijk, verjaardag of bedrijfsfeest – bereidt de laurier
geheel of gedeeltelijk allergeen vrije heerlijkheden. Zonder uitzondering voor wie dan ook en zonder concessies aan smaak, presentatie en finesse.

 

 

Instagram