Sinds 1990. Kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt
of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kooklessen in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kooklessen. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoë en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

de laurier overal!

Mobiele keuken

Met de komst van de foodtruck is de laurier tegenwoordig 100% mobiel. 
Deze prachtige kookbus maakt werkelijk álle mobiele cateringwensen mogelijk. Het maakt niet heel veel meer uit wat de locatie te bieden heeft. de laurier rijdt de bus voor, opent de klep, start het aggregaat en kookt. Hierin voldoen ze aan alle wettelijk vastgestelde eisen (HACCP voorwaarden). Kuntstenaar Hans Homan heeft zich hard gemaakt voor de look & feel. Kom graag eens kijken en aanschouw hoe goed dit gelukt is!

 Deze foodtruck is inzetbaar op iedere locatie waar een keuken ontbreekt. Zo is deze bus ook heel geschikt voor setcatering. Maar we parkeren ‘m even gemakkelijk bij u op de oprit. Zoals we eerder al schreven, het oog wil ook wat. Hans Homan heeft zijn ziel en zaligheid in de aankleding en inrichting gelegd.