Sinds 1990. Kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt
of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kooklessen in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kooklessen. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoë en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

Natuurlijk Vrij Voedsel!

Vrij voedsel

Vrij Voedsel zijn gluten- en lactosevrije gerechten voor festivalpubliek. Gezond, biologisch, origineel en smakelijk. Zó smakelijk zelfs dat ook mensen zonder voedselintolerantie erop af komen!

Hoe kwam de laurier erbij om dit te gaan doen, vraagt u zich misschien af. Zoë sprak regelmatig met festivalgangers en ontdekte een belangrijke behoefte aan dieetbewuste voeding. In 2012 besloot ze hierin te voorzien, met als primeur het publieksveld van Lowlands. Sinds die tijd staat Vrij Voedsel niet alleen op Lowlands maar ook op andere bekende festivals in het land. Dat Vrij Voedsel geen eendagsvlieg is, is wel bewezen. De laurier heeft het voedselaanbod op dit gebied inmiddels behoorlijk in beweging gebracht.

 

 

Instagram