Sinds 1990. Kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt
of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kooklessen in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kooklessen. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoë en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

Kati kookt

Kati kookt

Kati Koskinen– Oók bezeten van koken. Doet dat al meer dan 20 jaar voor de laurier. Chef-kok. Met een ongekende passie voor pure smaken. Complementeert ieder evenement met spraakmakende gerechten. Noeste werker. Dwaalt door kookboeken. Werkt menu’s uit waarin het spel der smaken centraal staat. Slaapt niet voordat ze gevonden heeft wat ze zoekt. 

Al jaren kookt Kati bij de klanten thuis en in hun keuken voor de kleine privé diners. Kati is degene die samen met Zoë  de inkopen verzorgt, de menu’s bedenkt en leiding geeft aan de keuken.