Sinds 1990. Kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt
of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kooklessen in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kooklessen. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoë en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

Media

De laurier in de media!

 

Dragende rol voor jongeren in allergeenvrije foodtruck op Lowlands "Sluit mensen met allergie niet buiten"

Vrij Voedsel kan weer terugkijken op een geslaagde editie van Lowlands. Een groot deel van het aanbod in de allergeenvrije foodtruck van Kookstudio De Laurier is biologisch, maar Vrij Voedsel focust zich op de festivalgangers die kampen met een voedselovergevoeligheid.
bekijk bericht

Foodtruck-Vrij-Voedsel-krijgt-EKO-keurmerk-Goud

De allergeenvrije foodtruck van Kookstudio De Laurier geeft morgen acte de présence op festival Welcome to the Future. "Na al die jaren is het bijzonder dat we nu vol trots mogen mededelen dat onze foodtruck het EKO-keurmerk Horeca Goud heeft ontvangen", zegt Zoë Verloop.
bekijk bericht  | download pdf

'Drie dagen beuken: zo werkt de excellente Lowlands-catering'

Wereldberoemd en strikt geheim is de artiestencatering op festival Lowlands. Joël Broekaert beukte drie dagen mee, en maakte kennis met Zoë Verloop, het brein achter de excellente festivalkeuken. Link naar artikel: https://www.vn.nl/drie-dagen-beuken-zo-werkt-de-excellente-lowlands-catering/
bekijk bericht  | download pdf

"Het hele jaar elke dag op pad met de kookbus" Vrij Voedsel presenteert pinda-vrije satésaus op Lowlands

De festivalgangers met een voedselovergevoeligheid kunnen op Lowlands (19-21 augustus) weer terecht bij de stand van Vrij Voedsel. Vrij Voedsel is er echter ook voor mensen die bewust willen eten. Vrij Voedsel serveert allerlei veganistische, vegetarische, glutenvrije, lactosevrije en notenvrije gerechten.
bekijk bericht  | download pdf

Ondernemer van de maand

In het 67ste deel uit onze serie 'Ondernemer van de Week' -over 100 opvallende vakgenoten die binnen hun organisatie of als DGA iets bijzonders uit de grond stampen- sprak de redactie Food&Retail met Zoë Verloop, routinier met haar kookstudio en als cateraar van grote festivals als Lowlands.
bekijk bericht  | download pdf

"18 festivals op de planning voor deze zomer" Vrij Voedsel-foodtruck mag naar Vondelpark

Kookstudio De Laurier|Vrij Voedsel mag met de foodtruck in het Vondelpark gaan staan. De gemeente Amsterdam heeft deze week een beperkt aantal plekken in de stad aangewezen waar vanaf 29 juni foodtrucks mogen verkopen. Vrij Voedsel is er daar dus één van. "Hier zijn we heel blij mee, sowieso gaat het hartstikke goed met  de opmars van Vrij Voedsel", vertelt Zoë Verloop van Kookstudio De Laurier.
bekijk bericht  | download pdf

'Sterke Stellen'

Zoë Verloop runt Kookstudio De Laurier in Amsterdam. Samen met vormgever Hans Homan creëert ze bijzondere sferen bij catering op locatie.
bekijk bericht  | download pdf

"Zijn voor leveranciers een poort naar het publiek" Vrij Voedsel zet zich definitief op de 'Lowlands-kaart'

Vrij Voedsel heeft zichzelf het afgelopen weekend definitief op de kaart gezet tijdens Lowlands. Vrij Voedsel serveerde voor het derde jaar op rij haar gluten- en lactosevrije biologische gerechten op het festival. "Het was geweldig", zo geeft Zoë Verloop van Kookstudio De Laurier aan.
bekijk bericht  | download pdf

'Lekker eten zonder gevaar'

Mensen met een gluten- en lactose-intolerantie of allergie kunnen op Lowlands nu ook gezellig eten. En nog lekker ook.
bekijk bericht  | download pdf

'Het is eigenlijk altijd feest'

Zoë Verloop en Hans Homan: ‘We hebben geen geld en honderd zorgen, maar we zitten wel met champagne op de stoep in de Jordaan.’
bekijk bericht  | download pdf

'Glutenvrij op Lowlands'

Zoë Verloop. eigenares van kookstudio de laurier, stond op Pinkpop toen ze het licht zag. Of liever, ze lager, 's nachts in een 'zompig tentje' , en dacht na.
bekijk bericht  | download pdf

'Lowlands gaat voor glutenvrij'

Lowlands heeft een primeur: voor het eerst wordt er op het festivalterrein gluten-, lactose- en notenvrij voedsel verkocht. Cateringbedrijf De Laurier nam het initiatief voor ‘Vrij Voedsel’, waardoor mensen met een allergie niet meer hun eigen eten hoeven mee te nemen.
bekijk bericht  | download pdf