Sinds 1990. Kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt
of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kooklessen in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kooklessen. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoë en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

EKO keurmerk

Foodtruck-Vrij-Voedsel-krijgt-EKO-keurmerk-Goud

Op moment van spreken is ze druk bezig met de laatste loodjes, voordat het festival morgenmiddag van start gaat. Het is voor de eerste maal dat Stichting EKO-Keurmerk dit tijdelijke certificaat aan de deelnemers van een festival van organisator ID&T verstrekt.

Ook collega Thessa deelt mee in de feestvreugde. Ze geeft aan dat Vrij Voedsel  haar producten zorgvuldig heeft ingekocht om in aanmerking te mogen komen voor het gouden keurmerk. Zo moesten alle producten Skal-gecertificeerd zijn. Ze hoopt morgen veel bezoekers bij haar foodtruck te mogen verwelkomen. "Met ons gevarieerde aanbod van eten en drinken zullen we benadrukken dat mensen die op zoek zijn naar allergeenvrije voeding hier hun hart kunnen ophalen."

Klink hier voor het artikel  

 

EKO-certificaat .png