Sinds 1990. Kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt
of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kooklessen in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kooklessen. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoë en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

laurier restaurant: De Tuinkamer

Voor het prachtige Gardenista restauarant de Tuinkamer laat Zoe zich inspireren door de setting van het evenement, de beleving van de bezoeker en het thema groen en lokaal. Vrijwel alle producten hebben een bijzonder verhaal dat bijdraagt aan de beleving in het restaurant van Gardenista waar gedurende de openingstijden voor klein en groot heerlijkheden zijn te verkrijgen.

Om er een paar te noemen:

Het Gardanista broodje , Eetbare bloemen sla, warm bordje pasta met lokale paddenstoelen, in de Tuinkamer bereide taarten en meringues direct uit de oven. Bijzonder bier, Appelsap van om de hoek en nog veel meer en ook nog  dagelijks wisselend.

 

www.gardenista.nl