Sinds 1990. Kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt
of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kooklessen in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kooklessen. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoë en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

ROBOX

ROBOX diner @ Vis a Vis theater gezelschap

KOM HEERLIJK DINEREN
Ook als je niet naar de voorstelling komt kun je heerlijk op ons terrein dineren  vertoeven. Wil je volledig coronaproof genieten van een 5–gangen diner bij Vis à Vis? Het menu is samengesteld uit verse, lokale producten zowel rund, gevogelte en vegetarisch of veganistisch (€ 19,-). Voor jongeren en kinderen, hebben we een speciaal menu (resp. € 15,- en € 12,-). De verpakking van het menu is 100% circulair en kan contactvrij worden afgehaald, waarna je zelf een fijne plek kunt uitzoeken op een van de gezellige zitjes op het terrein.