Zoë 06 53 667 633
info@delaurier.nl

Primeur!!

Primeur voor Vrij Voedsel op Lowlands!

Product innovatie: (H)eerlijke Satésaus zonder pinda’s. Proef jij het verschil?

Een festival en gezond eten wordt steeds meer omarmd. Maar een festival in combinatie met een voedselovergevoeligheid is waarschijnlijk iets lastiger. Dit weekend op Lowlands serveert Vrij Voedsel op haar stand onder andere de unieke pindavrije satésaus van Dutch Spices. Een (h)eerlijke satésaus zónder; pinda’s, gluten, lactose en soja, met de smaak en bite zoals wij die waarschijnlijk allemaal kennen. Proef jij het verschil?

Als je te maken hebt met een voedselovergevoeligheid en in het bijzonder een pinda-allergie, klinkt dat waarschijnlijk te goed om waar te zijn. Toch heeft Dutch Spices nu óók een pindavrije satésaus ontwikkeld. Een satésaus, gemaakt zonder de 24 allergenen van de LeDa-lijst*, waarbij ook kruisbesmetting is uitgesloten. Onze droom: “food for everybody”. Iedereen zorgeloos, smaakvol en culinair laten genieten van eten; ook mensen met een voedselovergevoeligheid.

De festivalgangers met een voedselovergevoeligheid kunnen terecht bij de stand van Vrij Voedsel. Maar ook mensen die bewust willen eten kunnen hiervan genieten, want de gerechten zijn voor iedereen lekker!

“We’re real people, using real ingredients to make really good food. For everybody.”