Sinds 1990. Kookt de laurier bij u thuis of op locatie. Voor grote en kleine gezelschappen. Verzorgt bijzondere catering en crew catering maar kookt
of bezorgt ook voortreffelijk eten aan huis. Verzorgt kooklessen in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kooklessen. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoë en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!

Met een groep
/
Wijnproeverij
/
Bachelor

teamuitje 
grootouders
verjaardagen

Met een groep

Bent u op zoek naar een bijzonder uitje voor het team, vrienden of familie? In kookstudio de laurier kan dit allemaal mogelijk gemaakt worden. De keuken in de kookstudio is voorzien van alle benodigdheden en biedt plaats aan maar liefst 14 koks. Onder begeleiding van één van de chef-koks, worden er verschillende gerechten bereid. Dit neemt ongeveer 2- 2,5 uur van de avond in beslag. Aansluitend worden de deelnemers uitgenodigd aan tafel om met elkaar te proeven en te genieten van het ‘selfmade’ dinner. De laurier belooft u een ongedwongen, inspirerende avond.

Bij 14 personen of meer stelt de laurier voor om het koken te combineren met een wijnproeverij. Al zijn er natuurlijk altijd gasten die het juist heerlijk vinden om even helemaal niets te doen. De groep wordt verdeeld in ‘koks en ‘wijnproevers’. Terwijl de koks alle gerechten bereiden, gaan de proevers op zoek naar passende wijnen. De laurier probeert de taken zo goed mogelijk te verdelen maar neemt zich altijd voor hierin vooral ook flexibel te zijn. Voor deelnemers met een allergie, intolerantie of bijzonder dieet, is het overigens geen moeite om receptuur aan te passen. 

Natuurlijk kan het ook zijn dat u eens in wilt tekenen voor een kookles voor het hele gezin. In dat geval doet u er goed aan de laurier te informeren over de samenstelling van uw gezelschap. Ze zullen gerechten samenstellen die door jong en oud worden gewaardeerd en zijn te bereiden.